Entry: aku dah balek......lame dah pon Saturday, April 28, 2007



rasenye genap 100 tahun aku tak blogging (mengikot tahun planet supemen,ntah lupe lak name planet die).macam macam alasan boleh aku paparkan kat dalam posting ni,termasoklah gempa bumi kat indonesia dan juge pilihanraya kat nigeria,tapi sebab aku malas,aku tak tules aa pape haha.

aku rase lah,aku membebel ni sure tade sape bace pon,sure ramai dah abaikan blog aku ni,takpe aa,aku tules saje saje je,luahkan perasaan aku tentang kehidupan aku since aku balek mesia sebulan lepas.

business aku dah start,tapi sangat lah slow,maybe sebab aku kurekure atau pon hanye sebab belom rezeki aku,tapi takpe la,gara2 aku sendri nak jadik usahawan melayu,tambah2 plak aku degil takleh dengar arahan orang,so nak tak nak, kene aa aku kije sendri.

since balek ramai gak reaction orang pasal action aku,blaja as engineer,balek buat cake.ramai gile tak setuju,siap ade yang tuduh aku balek tak bawak balek degree,kenkononnye aku kantoi study aa,hampeh betol,ade je degree aku kat bilek aku tu,tunggu nak frame je.tapi aku tak pedulik laa derang nak kate ape,bukan derang bagi aku duit pon,jpa pon tak biseng aku nak kije sendri ni.

ok aa sampai sini je la,nanti aku sambung lagi malam kang,nak citer pasal encik tahir,sape encik tahir?ntah tunggu je la......(kate aku pada diri sendri sebab aku sure tade sape bace mende ni hahaha)

   17 comments

NameZ
December 13, 2009   02:14 PM PST
 
Aslkm sedara dan sedari,hehehe nak menyemak jap,ape2pun kalau ade mase free,jom lawat blog saye ni di http://mysterygraphy.blogspot.com ,n jgn lupe linkkan blog ni erk,ok bye
yourshop.cc
December 4, 2008   05:35 PM PST
 
http://www.watchesforsale.us
iEn
October 6, 2007   12:26 AM PDT
 
slmt hari raye weh haha
aliff
August 10, 2007   11:52 PM PDT
 
ohh!lama dah ko balik ye rudy! mana doknye kedai kek ko ni?
iEn
August 4, 2007   10:41 AM PDT
 
ooii lame tak update entry nampak?? wkikik
ted
July 11, 2007   06:30 PM PDT
 
ceit, ko tak gitau ko business kek ek?dahla jiran.hehe.wes, sebelum raya ni aku mahu tempah kek lapis sarawak leh tak?


n aku nak tempah ngan ko piza ni.next week aku balik paka, kawan aku nikah.aku datang amik rumah ko ek?mak aku nak makan sangat, sedap katanya.

ni phone aku, 0179725650.
ayobkelubi
June 12, 2007   04:11 PM PDT
 

oiiit, bila ko balik?. aku baru nak order minyak wangi lagi kat ko. ha ha ha. ko bukak kedai kek? ok apa? alaaaa yg ada degree computer jadi tauke buah pisang tu apa kes?. hidup jek dia. umah 2 tingkat, keter 4 pintu lagi. ok jek?. peduli kata org. eh, btw, kek mano kedai kek ko?. leh ah aku dtg membeli dan melawat. ok?
azell
June 8, 2007   12:31 PM PDT
 
hello rudy!! welcome back! bestnye wat keje sendiri.. buat kek lak tu.. best!!! iklan kan la business tu kat sini.. sure ramai customer..
Anne
May 24, 2007   11:56 AM PDT
 
welkam bek!!!
Tiara
May 10, 2007   04:18 PM PDT
 
ko wat kek apa weii??
sitilina
May 7, 2007   08:22 PM PDT
 
macamana nk post dlm tagboard tu. huhuh. xjmpe butang nk submit. huuhuhu
Masy
May 3, 2007   05:17 PM PDT
 
nak kek!!~
zilz
May 2, 2007   01:20 PM PDT
 
ermmm sy ngajar di politeknik
zilz
May 1, 2007   04:16 PM PDT
 
ermm.. sedapnya kalau cheese cake...
kingbinjai
May 1, 2007   01:04 AM PDT
 
woi! lama gila aku tunggu!
kak ros
April 30, 2007   03:55 PM PDT
 
Rudy,akak suka kek...Hari Jumaat ni pun nak kena beli kek utk orang nya birthday..

Sapa En Tahir? ingat tak ada orang baca ke????bukan ke akak ni orang?
Iced Nyior
April 30, 2007   10:26 AM PDT
 
rudy, welcome back home :D mana kedai keknya? nak makan kek! :P

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments