Entry: aku yang tensyen Sunday, May 25, 2008



tajuk yang menerangkan segala gala nye, lately a lot of problem came into my life. yang menyakitkan hati, everything datang 1 by 1, without satu pon dapat aku solvekan.
maybe salah aku gak, degil sangat nak buat business ni. and aku yakin mama akan ulang ayat keramat die "tu la,mama dah suruh jadi engineer,taknak".hmm sabar je lah,maybe this is one of the perk of business.


   8 comments

Corbin
September 17, 2010   08:42 PM PDT
 
I think so this post is very interesting and usefull for all us. We must follow this every time.
Milo
February 22, 2010   02:16 PM PST
 
Aslkm,5 tips percuma untuk hasilkan tajuk artikel blog anda dengan baik ? (Sila klik sini http://tolongsenyap.blogspot.com)ok bye
silent millionare
June 18, 2009   02:03 AM PDT
 
huhu.. rilek ar.. u must keep ur spirit!!!
bisnes tanpa plan mst akan face lots of problem.. so plan dl, consider semua risk and doa byk2.. keep the " secret" ok!!! updatela blog.. nak tau byk sal ur bisnes.. ok!!!
SepupuBradPitt
March 14, 2009   05:20 PM PDT
 
Aslkm,nice blog walking,erm kalau ade mase,silalah ke blog sye ni di http://chipmunk18.blogspot.com n jgn lupe linkkan blog ni yer,ok bye..
cekya
August 7, 2008   01:29 PM PDT
 
banyakkan sabar. business mmg macam ni la, nak berjaya, macam-macam la.
penyubiru
June 10, 2008   11:49 PM PDT
 
sabar..jangan give-up. tu adalah ujian. kejayaan yang cermelang takkan datang bergolek. banyakkan baca buku motivasi dikala-kala begini.dare to fail.
Masy
June 6, 2008   02:28 PM PDT
 
stendet la tu... nk mulakan samting mmg byk cabaran. sabau sabau
awin
May 26, 2008   01:09 PM PDT
 
dah cukup setahun baru tingat nak updet ekkkk :p

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments