Entry: menghidupkan semula fakulti kehidupan. Tuesday, August 05, 2014



perghh lama gile tak bukak mende alah ni,base on last post 2008 so approximately 4 years.banner atas yang addin buat dah hilang.links banyak dah hilang.awek kat gamba sebelah kiri tu dah lame jadik wife aku.siap dah ada doter ngan die lagi.banyak nak kena repair kat blog ni.banyak jugak nak kena tules sebab life aku dah banyak berubah.hope besok aku akan terus blogging.

   0 comments

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments